صرافی بایننس اولین روابط بانکی مستقیم را با Akbank ترکیه برقرار می کند : این صرافی خدمات مبتنی بر ارز فیات را با لیر ترکیه امکان پذیر می کند.
صرافی بایننس اولین روابط بانکی مستقیم را با Akbank ترکیه برقرار می کند
بایننس – صرافی جهانی ارزهای دیجیتال – روز دوشنبه اعلام کرد که به طور مستقیم با Akbank – یک بانک تجاری در ترکیه – ارتباط برقرار کرده است تا کانال های بانکداری را بر روی پلتفرم اصلی خود باز کند.
با این همکاری ، بایننس واریز و برداشت فوری را با لیر ترکیه در پلتفرم های تحت وب و موبایل خود امکان پذیر کرده است.

“چانگ پنگ ژائو” – بنیانگذار و مدیر اجرایی بایننس – گفت:
“به عنوان بخشی از مأموریت ما برای افزایش آزادی پول در سراسر جهان و به ویژه در کشوری که دارایی های دیجیتال را به سرعت پذیرفته است، ما در حال گسترش گزینه های موجود برای از میان برداشتن موانع هستیم.”
تسخیر بازار جهانی ارزهای دیجیتال
این همکاری بانکی در حالی به وجود آمد که بایننس با هدف اضافه کردن بیش از 180 ارز فیات در پلتفرم های خود تا پایان سال جاری میلادی، به بازارهای جهانی فیات روی آورده است.
بایننس همچنین علاقه مند به تبادل مشارکت ها و تملک های مهم در بازارهای جهانی است. این شرکت اخیراً با ملحق ساختن صرافی محلی WazirX ، وارد بازار هند شد، در حالی که سایر صرافی های هندی در حال متوقف کردن خدمات خود هستند.
این صرافی همچنین برای رسیدن به اهداف گسترش جهانی خود، به انتصاب افراد دارای دانش و تجربه بالا می پردازد، چنان که در ماه گذشته بایننس یکی از مدیران اجرایی سابق Uber را برای نظارت بر عملیات گسترش استخدام کرد، و به دنبال آن مدیر ارشد عملیاتی سابق TradingView را برای گسترش ابتکارات فیات خود به کار گرفت.
جدا از خدمات تجارت رمزنگاری، این صرافی به سایر محورهای مشاغل دارایی دیجیتال نیز علاقه مند است. به تازگی بایننس راهکاری فراهم کرده است تا صرافی های محلی بتوانند با استفاده از فناوری بایننس راه اندازی سریع صرافی های رمزنگاری را انجام دهند.
ژائو افزود: “در حالی که این صنعت با محصولات و خدماتی که در کنار هم قرار می گیرند گسترش می یابد، در دسترس بودن و روند سرمایه گذاری، تبادل و تجارت رمزنگاری نیز به تدریج یکپارچه تر می شود.”
هرچند که صرافی بایننس قدم های زیادی را در صنعت کریپتوکارنسی برداشته است اما رفته رفته شعار این صنعت را زیر پا می گذارد. شعار صنعت کریپتوکارنسی پیش به سوی غیرمتمرکز شدن است ولی سیاست های مدیرعامل بایننس تعامل بیشتر با بانک های مرکزی و در نهایت دولتها است که دوست ندارند تا سرنوشت مالی و سیاسی مردم در دست خود آنها باشد.